Thistle About to Bloom

59 kr499 kr

TILFØJ TIL BILLEDVÆGTilføj plakaten til din online billedvæg

Papir type: Hahnemühle Matte Art Paper

Papir tykkelse: 210 g/m2

Værket er gennemgået og trykt i Kræss Print Studio i samarbejde med kunstneren. Vi sørger for at trykkvalitet, farver og papir er i den bedst mulige kvalitet, og at kunstneren bliver betalt for hvert eneste eksemplar solgt. På den måde sikrer vi kreativitet og kvalitet for både kunstner og kunde.

Se lagerstatus

Webshop: Plakaten er på lager.
Butik: Bestil online med Click & Collect. Din ordre er klar til afhentning senest 24 timer efter bestilling.
De fleste af vores plakater er altid i butikken, men vi prøver at minimere vores lager og trykke on-demand for miljøets skyld. Vi kan ikke garantere at plakaten er i butikken hvis du ikke bestiller den på forhånd.

Returnering og gavepolitik

30 dages returret: Du kan returnere plakaten i butikken eller online. Du får pengene tilbage. Hvis du vælger at få plakaten indrammet kan du også returnere rammen.
Hvis det er en gave: I kurven kan du vælge at påsætte byttemærke (og gavepapir) hvis du ønsker.
Alle gaver kan byttes indenfor 30 dage. Vi bytter både i butikken og online. Hvis du vælger at få plakaten indrammet kan modtageren også bytte rammen.

Botanisk kunstplakat med en reproduktion af en tidsel i blomst, malet med akvareller og farveblyanter for at opnå et naturtro og realistisk udtryk. Motivet er malet i sommeren 2019 hvor jeg boede ved siden af Utterslev mose i København. Jeg blev inspireret af de mange flotte tidsler der voksede langs mosen og alt det dejlige dyreliv omkring dem, ikke mindst en masser af flittige bier. Jeg tog nogle forskellige tidselblomster med hjem og malede dette motiv inspireret af dem. Med dette motiv får du bogstaveligt talt et lille stykke natur ind i dit hjem og du vil måske ligesom mig blive mindet om det dejlige dyreliv omkring de vilde blomster ude i den danske natur.

Varenummer (SKU): 236213 Kategorier: , , Se alle designs af


236213