Tobak og Vin Blå

59 kr499 kr

TILFØJ TIL BILLEDVÆGTilføj plakaten til din online billedvæg

Papir type: Hahnemühle Matte Art Paper

Papir tykkelse: 210 g/m2

Værket er gennemgået og trykt i Kræss Print Studio i samarbejde med kunstneren. Vi sørger for at trykkvalitet, farver og papir er i den bedst mulige kvalitet, og at kunstneren bliver betalt for hvert eneste eksemplar solgt. På den måde sikrer vi kreativitet og kvalitet for både kunstner og kunde.

Se lagerstatus

Webshop: Plakaten er på lager.
Butik: Bestil online med Click & Collect. Din ordre er klar til afhentning senest 24 timer efter bestilling.
De fleste af vores plakater er altid i butikken, men vi prøver at minimere vores lager og trykke on-demand for miljøets skyld. Vi kan ikke garantere at plakaten er i butikken hvis du ikke bestiller den på forhånd.

Returnering og gavepolitik

30 dages returret: Du kan returnere plakaten i butikken eller online. Du får pengene tilbage. Hvis du vælger at få plakaten indrammet kan du også returnere rammen.
Hvis det er en gave: I kurven kan du vælge at påsætte byttemærke (og gavepapir) hvis du ønsker.
Alle gaver kan byttes indenfor 30 dage. Vi bytter både i butikken og online. Hvis du vælger at få plakaten indrammet kan modtageren også bytte rammen.

Kunstner

Kunstprint optryk af et træsnit af Helmer Breindahl. Træsnit er en gammel trykketeknik, som benytter udskårne træplader til at trykke motiver med. Motivet skæres ind i træpladen således at de dele af pladen, der i det færdige tryk skal vise ufarvede flader eller linjer, bortskæres. De ophøjede motiver farves med sværte og kan derfor ses når træsnittes presses mod papiret. Teknikken er den samme som de mere moderne linoleumstryk, men i stedet for linoeum bruges træ som trykplader.

Varenummer (SKU): 270554 Kategorier: , , , , , Se alle designs af

Kunstneren Helmer Breindahl blev født i Kolding, november 1944. Lige fra han var barn tegnede og malede han de motiver, der optog ham, og skitseblokken fulgte ham hele livet som en slags dagbog. Da han som ung i 60'erne boede og arbejdede på Vesterbro, var han meget optaget af Københavns byliv, og forevigede nogle af motiverne i træsnit.

Udover træsnit og linoleumssnit, var Helmer Breindahl også ferm med pensel; både i akryl, olie og akvarel, og han underviste på kurser, højskoler, aftenskole, folkeskole mm. Helmer Breindahl har stået for store udsmykningsopgaver, illustreret et utal af bøger, udstillet på Charlottenborg, i sognegårde, gallerier mm. Helmer holdt foredrag, lavede kirkeudsmykninger; og satte på utallige måder sine varme, levende, legende, livsglade, nysgerrige og meningsfulde spor mange steder.

Helmer Breindahl døde i april 2021; og det er børn og børnebørn, der nu lader hans grafik leve videre i disse smukke tryk.

270554