Tilføj til billedvæg


Venskab

350 kr450 kr

Beautiful poster by a talented independent artist.

Se lagerstatus

Webshop: Plakaten er på lager.
Butik: Bestil online med Click & Collect. Din ordre er klar til afhentning senest 24 timer efter bestilling.
De fleste af vores plakater er altid i butikken, men vi prøver at minimere vores lager og trykke on-demand for miljøets skyld. Vi kan ikke garantere at plakaten er i butikken hvis du ikke bestiller den på forhånd.

Returnering og gavepolitik

30 dages returret: Du kan returnere plakaten i butikken eller online. Du får pengene tilbage. Hvis du vælger at få plakaten indrammet kan du også returnere rammen.
Hvis det er en gave: I kurven kan du vælge at påsætte byttemærke (og gavepapir) hvis du ønsker.
Alle gaver kan byttes indtil d. 1 feburar 2024 (pga. udvidet returret i julen). Hvis modtageren medbringer kvitteringen giver vi også pengene tilbage. Vi bytter både i butikken og online. Hvis du vælger at få plakaten indrammet kan modtageren også bytte rammen.

Kunstner
Varenummer (SKU): 211791 Kategorier: , , , , , Se alle designs af

Jeg er en ildsjæl og selvlært kunstner. Jeg har de seneste år rejst i forskellige dele af verden, været nysgerrig på forskellige kulturer og fordybet mig i relationen mellem mennesker. De mange menneskemøder har givet mig inspirationen til at illustrere forskellige kvindekarakterer samt skabe følelser og stemninger vi mennesker gennemgår hver især.

Min kunst er inspireret af navismen, som kendetegnes ved en umiddelbar glæde for et harmonisk farvevalg og bestemte udtryk.

Jeg kreerer naiv kunst, hvor jeg afbilder min personlige opfattelse af verden uden så mange intellektuelle overvejelser. Det giver mig muligheden for skabe et kreativt univers, hvor der er fri plads til illustrere mine tanker og refleksioner.

Jeg håber plakaterne vil facilitere til refleksion og du evt. kan genkende følelserne hos dig selv. Enjoy.

211791