Fællesspisning
55 kr – 280 kr
Papir type: Textured Art Print
Papir tykkelse: 180 g/m2
Værket er gennemgået og trykt i Kræss Print Studio i samarbejde med kunstneren. Vi sørger for at trykkvalitet, farver og papir er i den bedst mulige kvalitet, og at kunstneren bliver betalt for hvert eneste eksemplar solgt. På den måde sikrer vi kreativitet og kvalitet for både kunstner og kunde.
Se lagerstatus
Webshop: Plakaten er på lager.
Butik: Bestil online med Click & Collect. Din ordre er klar til afhentning senest 24 timer efter bestilling.
De fleste af vores plakater er altid i butikken, men vi prøver at minimere vores lager og trykke on-demand for miljøets skyld. Vi kan ikke garantere at plakaten er i butikken hvis du ikke bestiller den på forhånd.
Returnering og gavepolitik
30 dages returret: Du kan returnere plakaten i butikken eller online. Du får pengene tilbage. Hvis du vælger at få plakaten indrammet kan du også returnere rammen.
Hvis det er en gave: I kurven kan du vælge at påsætte byttemærke (og gavepapir) hvis du ønsker.
Alle gaver kan byttes tom. d. 1 februar 2025. Vi bytter både i butikken og online. Hvis du vælger at få plakaten indrammet kan modtageren også bytte rammen.
Hvis det er en julegave: Alle gaver kan byttes tom. d. 1 februar 2025, tilføj blot byttemærke i kurven.
Alle gaver og julegaver kan byttes tom d. 1 februar 2025. Tilføj blot byttemærke i kurven.
Alle vores rammer i er god kvalitet og med ægte glas.
Vi har valgt at vores rammer skal være billige fordi at vi ønsker at du kan få din plakat op at hænge i dit hjem med det samme at du modtager den.
Fællesspisning kommer fra en tanke, som er meget essentiel i Thailand – specielt i min landsby. At samles rundt om måltidet og at spise sammen, lade maden tale for sig selv og nyde det i fællesskab. Alle deler på tværs og alle er velkomne.
Tanken er kombineret med et ferieminde fra Italien, som går ind og understøtter det varme farvevalg. Dets forskel fra landsbyen er, at på motivet samles man faktisk om et bord, i stedet for at sidde ovenpå bordet/ på gulvet, som vi gør i landsbyen. Igen, er det noget så simpelt som mad, der binder os sammen.
Falang Noi - noget som jeg tit er blevet kaldt gennem min opvækst. Kort oversat fra thai, betyder det “Den lille fremmede”. Og er noget, som jeg også tit har følt mig som, både i Danmark, hvor jeg er født, og i Thailand, hvor min mor kommer fra.
Da jeg var mindre, havde jeg svært ved at finde hoved og hale i to så vidt forskellige kulturer, og så det mere som en ulempe frem for fordel.
Dog i takt med at jeg er blevet ældre, og har fået en dybere forståelse for, hvor jeg kommer fra - og specielt mine rødder i Thailand, er mit syn vendt. Nu kommer nemlig meste af min inspiration fra en kombination af netop dette, the best of both worlds.
Denne dobbeltbetydning af “noget fremmed” forsøger jeg at vise gennem mine værker. Her blander jeg Thailands farver og mange indtryk med Danmarks minimalisme og byliv. Disse kontraster fører til værker, der ikke er perfekte, men fortæller gode historier
214453