Hvor Kragerne Vender // Talemåder

65 kr500 kr

TILFØJ TIL BILLEDVÆGTilføj plakaten til din online billedvæg

Papir type: Hahnemühle Matte Art Paper

Papir tykkelse: 210 g/m2

Værket er gennemgået og trykt i Kræss Print Studio i samarbejde med kunstneren. Vi sørger for at trykkvalitet, farver og papir er i den bedst mulige kvalitet, og at kunstneren bliver betalt for hvert eneste eksemplar solgt. På den måde sikrer vi kreativitet og kvalitet for både kunstner og kunde.

Se lagerstatus

Webshop: Plakaten er på lager.
Butik: Bestil online med Click & Collect. Din ordre er klar til afhentning senest 24 timer efter bestilling.
De fleste af vores plakater er altid i butikken, men vi prøver at minimere vores lager og trykke on-demand for miljøets skyld. Vi kan ikke garantere at plakaten er i butikken hvis du ikke bestiller den på forhånd.

Returnering og gavepolitik

30 dages returret: Du kan returnere plakaten i butikken eller online. Du får pengene tilbage. Hvis du vælger at få plakaten indrammet kan du også returnere rammen.
Hvis det er en gave: I kurven kan du vælge at påsætte byttemærke (og gavepapir) hvis du ønsker.
Alle gaver kan byttes indenfor 30 dage. Vi bytter både i butikken og online. Hvis du vælger at få plakaten indrammet kan modtageren også bytte rammen.

Kunstner

“Hvor kragerne vender” refererer til et fjernt og ofte ubelejligt sted. På en satirisk måde kan det betyde et sted så afsides, at selv kragerne er trætte af det, eller hvor selv de mest stædige krager ville ønske at undgå det. Det er som et sted, der er så kedeligt eller uinteressant, at det selv skræmmer kragerne væk!

Varenummer (SKU): 272811 Kategorier: , , Se alle designs af

[art by; WHO]

En ægte sønderjyde med en uddannelse som grafisk designer og en stor kærlighed til naturens skønheder og livets små oplevelser. Mine posters er ikke bare billeder, men en rejse gennem personlige minder og naturscenerier, der kan få selv den mest stressede bybo til at tage en dyb indånding. Når jeg ikke er travlt optaget med at designe, maler jeg med alkohol ink – ja, det er lige så sjovt som det lyder! Farverne flyder som en god sønderjysk snaps og skaber værker, der både er dristige, elegante og delikate. Så hvis du er på udkig efter kunst, der får dig til at smile og mindes, er du kommet til det rette sted. Skål og velkommen til mit kreative universe

272811