Tvillingen

250 kr300 kr

TILFØJ TIL BILLEDVÆGTilføj plakaten til din online billedvæg

Papir type: Hahnemühle Matte Art Paper

Papir tykkelse: 210 g/m2

Værket er gennemgået og trykt i Kræss Print Studio i samarbejde med kunstneren. Vi sørger for at trykkvalitet, farver og papir er i den bedst mulige kvalitet, og at kunstneren bliver betalt for hvert eneste eksemplar solgt. På den måde sikrer vi kreativitet og kvalitet for både kunstner og kunde.

Se lagerstatus

Webshop: Plakaten er på lager.
Butik: Bestil online med Click & Collect. Din ordre er klar til afhentning senest 24 timer efter bestilling.
De fleste af vores plakater er altid i butikken, men vi prøver at minimere vores lager og trykke on-demand for miljøets skyld. Vi kan ikke garantere at plakaten er i butikken hvis du ikke bestiller den på forhånd.

Returnering og gavepolitik

30 dages returret: Du kan returnere plakaten i butikken eller online. Du får pengene tilbage. Hvis du vælger at få plakaten indrammet kan du også returnere rammen.
Hvis det er en gave: I kurven kan du vælge at påsætte byttemærke (og gavepapir) hvis du ønsker.
Alle gaver kan byttes indenfor 30 dage. Vi bytter både i butikken og online. Hvis du vælger at få plakaten indrammet kan modtageren også bytte rammen.

Kunstner

Vidste du at tvillingens tilhørende blomst er en lavendel? Tvillingen ses ofte som et nysgerrigt tegn, der altid er på udkig efter nye oplevelser og informationer. Denne evne ses hos lavendelblomsten, der med sine mange anvendelser inden for aromaterapi, madlavning og skønhed, afspejler tvillingens alsidighed og nysgerrighed. Lavendelblomster tiltrækker ofte bier, sommerfugle og andre insekter. Dette skaber en livlig og social atmosfære i haven eller det område, hvor lavendel dyrkes. Ligeledes ses tvillingen som et livligt og inspirerende tegn, der værtsætter kommunikation og social interaktion. Kender du en lavendel?

Varenummer (SKU): 269276 Kategorier: , , , Se alle designs af
Mit navn er Leiza og jeg er kunstneren bag plakaterne, I ser.

Man kan nok godt kalde mig en af de der kreative tosser. En af dem, der ikke kan stoppe med at tænke i farver, mønstre og design.

Jeg har altid haft en drøm om at skabe kunst. Både til mig selv, mine venner, min familie og ikke mindst DIG.

Jeg håber, at mine værker kan give dig ligeså meget glæde, som de giver mig.
Måske kan de give dig et smil på læben, et løftet øjenbryn eller en inspirerende tanke.

Velkommen til mit krøllede outlet. 

269276