Vesterhavet – Hav

59 kr379 kr

TILFØJ TIL BILLEDVÆGTilføj plakaten til din online billedvæg

Papir type: Hahnemühle Matte Art Paper

Papir tykkelse: 210 g/m2

Værket er gennemgået og trykt i Kræss Print Studio i samarbejde med kunstneren. Vi sørger for at trykkvalitet, farver og papir er i den bedst mulige kvalitet, og at kunstneren bliver betalt for hvert eneste eksemplar solgt. På den måde sikrer vi kreativitet og kvalitet for både kunstner og kunde.

Se lagerstatus

Webshop: Plakaten er på lager.
Butik: Bestil online med Click & Collect. Din ordre er klar til afhentning senest 24 timer efter bestilling.
De fleste af vores plakater er altid i butikken, men vi prøver at minimere vores lager og trykke on-demand for miljøets skyld. Vi kan ikke garantere at plakaten er i butikken hvis du ikke bestiller den på forhånd.

Returnering og gavepolitik

30 dages returret: Du kan returnere plakaten i butikken eller online. Du får pengene tilbage. Hvis du vælger at få plakaten indrammet kan du også returnere rammen.
Hvis det er en gave: I kurven kan du vælge at påsætte byttemærke (og gavepapir) hvis du ønsker.
Alle gaver kan byttes indenfor 30 dage. Vi bytter både i butikken og online. Hvis du vælger at få plakaten indrammet kan modtageren også bytte rammen.

Kunstner

Træd ind i et hav af ro og forundring med vores eksklusive fotokunstplakat, “Vesterhavet Hav”. Denne unikke skildring af Vesterhavet fanger ikke kun bølgernes kraft og storslåede skønhed, men indfanger også den dybe mystik og evige bevægelse, der kendetegner havets uendelige horisont. “Vesterhavet Hav” er ikke blot et billede; det er en inviterende rejse ind i det dynamiske og magiske havlandskab langs den danske vestkyst. Hvert element er omhyggeligt og nøjagtigt fanget gennem vores avancerede fototeknik, hvilket giver dig mulighed for at indramme øjeblikket og bringe den fortryllende atmosfære af Vesterhavets uendelige bølger ind i dit hjem. For at fuldende denne unikke oplevelse leveres vores plakater med valgfrie rammer hos Designu. Skab et visuelt fokuspunkt i dine omgivelser, og fordyb dig i den autentiske stemning af Vesterhavet med denne fotokunstplakat. Vores kvalitetsprint sikrer, at hver detalje og nuance bevares, så du kan genopleve øjeblikket igen og igen.

Varenummer (SKU): 257664 Kategorier: , , , Se alle designs af

Designu Posters blev grundlagt i 2022 af parret Tobias og Amalie, med en vision om skabe tidsløse, minimalistiske plakater med fokus på kvalitet og substans. Vi designer alle plakaterne selv, ofte baseret på selvlavede tegninger eller billeder fra naturen. Vi finder særligt inspiration i den rå natur ved den vestjyske kyst, hvor vi begge er opvokset. Plakaterne er alle unikke og originale ned til mindste detalje. Dette gør det muligt for os at tilbyde en personlig tilgang til vores kunder, hvor vi imødekommer ønsker og input.

257664