Vesterhavet – Strand

59 kr379 kr

TILFØJ TIL BILLEDVÆGTilføj plakaten til din online billedvæg

Papir type: Hahnemühle Matte Art Paper

Papir tykkelse: 210 g/m2

Værket er gennemgået og trykt i Kræss Print Studio i samarbejde med kunstneren. Vi sørger for at trykkvalitet, farver og papir er i den bedst mulige kvalitet, og at kunstneren bliver betalt for hvert eneste eksemplar solgt. På den måde sikrer vi kreativitet og kvalitet for både kunstner og kunde.

Se lagerstatus

Webshop: Plakaten er på lager.
Butik: Bestil online med Click & Collect. Din ordre er klar til afhentning senest 24 timer efter bestilling.
De fleste af vores plakater er altid i butikken, men vi prøver at minimere vores lager og trykke on-demand for miljøets skyld. Vi kan ikke garantere at plakaten er i butikken hvis du ikke bestiller den på forhånd.

Returnering og gavepolitik

30 dages returret: Du kan returnere plakaten i butikken eller online. Du får pengene tilbage. Hvis du vælger at få plakaten indrammet kan du også returnere rammen.
Hvis det er en gave: I kurven kan du vælge at påsætte byttemærke (og gavepapir) hvis du ønsker.
Alle gaver kan byttes indenfor 30 dage. Vi bytter både i butikken og online. Hvis du vælger at få plakaten indrammet kan modtageren også bytte rammen.

Kunstner

Oplev den betagende skønhed af Vesterhavet med vores unikke fotokunstplakat, “Vesterhavet Strand”. Denne kunstneriske repræsentation indfanger ikke blot den rolige atmosfære langs kysten, men præsenterer også en nærmest taktile gengivelse af sandet mellem tæerne og bølgerne, der skvulper mod stranden. “Vesterhavet Strand” er ikke blot et billede; det er en visuel rejse ind i naturens magi og den forfriskende følelse af at befinde sig ved havets kant. Hvert element er omhyggeligt og nøjagtigt fanget gennem vores avancerede fototeknik, hvilket giver dig mulighed for at indramme øjeblikket og bringe den beroligende atmosfære af kysten ind i dit hjem. Se vores rammer som passer til dine plakater.

Varenummer (SKU): 257675 Kategorier: , , , Se alle designs af