Vesterhavet – Klit

59 kr379 kr

TILFØJ TIL BILLEDVÆGTilføj plakaten til din online billedvæg

Papir type: Hahnemühle Matte Art Paper

Papir tykkelse: 210 g/m2

Værket er gennemgået og trykt i Kræss Print Studio i samarbejde med kunstneren. Vi sørger for at trykkvalitet, farver og papir er i den bedst mulige kvalitet, og at kunstneren bliver betalt for hvert eneste eksemplar solgt. På den måde sikrer vi kreativitet og kvalitet for både kunstner og kunde.

Se lagerstatus

Webshop: Plakaten er på lager.
Butik: Bestil online med Click & Collect. Din ordre er klar til afhentning senest 24 timer efter bestilling.
De fleste af vores plakater er altid i butikken, men vi prøver at minimere vores lager og trykke on-demand for miljøets skyld. Vi kan ikke garantere at plakaten er i butikken hvis du ikke bestiller den på forhånd.

Returnering og gavepolitik

30 dages returret: Du kan returnere plakaten i butikken eller online. Du får pengene tilbage. Hvis du vælger at få plakaten indrammet kan du også returnere rammen.
Hvis det er en gave: I kurven kan du vælge at påsætte byttemærke (og gavepapir) hvis du ønsker.
Alle gaver kan byttes indenfor 30 dage. Vi bytter både i butikken og online. Hvis du vælger at få plakaten indrammet kan modtageren også bytte rammen.

Kunstner

Dyk ned i den fortryllende verden af Vesterhavet med vores eksklusive fotokunstplakat, “Vesterhavet Klit”. Dette kunstværk indfanger ikke blot den storslåede skønhed af kystlinjen, men fremhæver også klittens unikke karakter og det majestætiske samspil mellem sand og himmel. “Vesterhavet Klit” er ikke bare et billede; det er en inviterende rejse ind i det rolige landskab langs den danske vestkyst. Hvert element er omhyggeligt og nøjagtigt fanget gennem vores avancerede fototeknik, hvilket giver dig mulighed for at indramme øjeblikket og bringe den særegne atmosfære af Vesterhavets klitter ind i dit hjem. For at fuldende denne unikke oplevelse leveres vores plakater med valgfrie rammer hos Designu. Skab et visuelt fokuspunkt i dine omgivelser, og fordyb dig i den autentiske stemning af Vesterhavet med denne fotokunstplakat. Vores kvalitetsprint sikrer, at hver detalje og nuance bevares, så du kan genopleve øjeblikket igen og igen.

Varenummer (SKU): 257670 Kategorier: , , , , Se alle designs af